Snart ny vecka igen...

...de e helt sjukt vad tiden går! Nu e redan helgen över me!!! Lördagen innehöll middag hos farmor sen blev det promenad i det fina soliga vädret! Jag, Carola och Wiggo promenixade. När vi kom hem va Wiggos farmor o farafar här och min kusin David, trevligt!! Typ vid fem kom mamma och hämtade Robin, Carola och Wiggo!! Jag o Roger va bjudna på två partaj varav det ena va barnfritt så mormor och morfar ställde upp o passade lilleman! Mamma sa att Wiggo hade kunnat sova där me men sen skulle vi upp i tid idag så vi hämtade honom vid tolv! De va mycket trevligt både hos Sofi & Martin och hos Jenny & Micke!! Härliga vänner vi har!!!!!

När vi hämtade Wiggo fick vi med oss tacopaj hem, mamma gör världens godaste tacopaj, så halv ett satt jag o Roger i soffan o mumsade!! Wiggo fick en massa fina kläder som de hade köpt i Kiev!! Tack,Tack!!!! Han hade på sig den rutiga skjortan i dag, såå tuff!!

I fm bar det av till Jönköping med farmor och Inrid! Skulle hälsa på min andra kusin Jonas! Har varit en lugn o skön o trevlig dag! När vi kom upp så fikade vi o kollade hans lägenhet o sen så körde vi iväg och åt på ett jättemysigt ställe med utsikt över hela vättern, e de väl i Jönkan??!!
Vi kikade inom hans jobb o sen bar det av hem till Jonas igen! Åkte därifrån vid halv sex. Stannade och åt kvällsmat i Ljungby o sen skrek typ Wiggo resten av vägen hem! Han va varm o trött o hungrig. Ingen bra kombination, haha!! Vi stannade hos Lundins i Röke och firrade ny blöja, pyjamas o välling! Sen va Wiggo i sitt esse igen! Inte alls trött längre! Blev lite fika till där, känns som det e de ända vi har gjort idag...o sen bar det av hem. Så vi va inte hemma förrens nu innan 22!! Verkligen heldag!! Nu sover lilleman som en stock o en annan e me trött som en traktor!!!

Nu blir det kolla facebooken lite, kvällsnöjet o sen kallar sängen!!!

Imorrn e de massa träning!! GITTIGT!!!
                             Ha en najs kväll!!!        kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0